Lehet-e egy jó muszlim, jó amerikai vagy kanadai? (...vagy európai?)

Fontos , hogy olvassa el minden amerikai és kanadai (szerintem európai is)... Talán ez az oka, hogy az amerikai / kanadai (európai) muzulmánok annyira csendesek, és nem beszélnek az esetleges atrocitásokról.

063_539749948.jpg
Egy férfi imádkozik az orlandói Baitul-Aafiyatr mecsetben Fotó: Drew Angerer / Europress/AFP      A kép illusztráció, nem a cikk részét képezi
*


Ezt a kérdést továbbították egy barátomnak, aki Szaúd-Arábiában dolgozott 20 évet.
A következőt válaszolta:

Teológiailag - Nem. ... Mert ő, hűséges Allahhoz.

Vallásilag - Nem .. . .. Mivel Allah nem fogad el más vallást az iszlámon kívül ... (Korán, 2:256) (Korán)

Szentírás szerint - Nem .. .. Mert ő hűséges, az iszlám öt pilléréhez (1,tanúságtétel, 2, napi öt ima, 3, a Ramadán havi böjt, 4, az adakozás, 5, zarándoklat) és a Koránhoz.

Földrajzilag - Nem .. Mert ő hűséges, Mekkához, ahová ötször fordulnak naponta imádkozni ..

Társadalmilag - Nem. . . Mert aki hűséges az iszlámhoz, annak tiltva van, hogy barátkozzon a keresztényekkel vagy a zsidókkal ...

Politikailag - Nem ... Mert be kell tartania amit a mullahok (spirituális vezetők) oktatnak, azaz Izrael és a Nagy Sátán Amerika megsemmisítését.

Családilag - Nem. .. . Mert az az utasítás, hogy vegyen feleségül négy nő, és verje a feleségeit, amikor nem engedelmeskednek neki. (Korán 04:34)

Intellektuálisan - Nem ... Mert nem tudja elfogadni az amerikai alkotmányt, mert ennek alapja a bibliai elvek és úgy véli, hogy a Bibliánk, korrupt.

Filozófiailag - nem. . . Mivel az iszlám, Mohamed és a Korán nem teszi lehetővé a vallásszabadságot. A demokrácia és az iszlám nem léteznek egymás mellett. Minden muszlim kormány vagy diktatórikus vagy autokrata.

Lelkileg - nem ... Mert amikor kijelentjük "egy a nemzet Isten alatt," a keresztény Isten szerető és kedves, míg Allahot soha nem nevezik mennyei Atyának, és nem is mindig a szerető (Isten), a Korán szerint 99 neve van.

A sok „tanulás” és tanácskozás után .... talán nagyon gyanúsnak tűnik az összes muszlim ebben az országban. Nyilván nem lehet egyszerre "jó" muzulmán és jó amerikai / kanadai is. (európai) Nevezd ahogy akarod, de ez az igazság. Ezt jobb ha elhiszed. Minél többen lesznek, akik megértik ezt, annál jobb lesz az országunk és a jövőnk tekintetében is. A vallási háború nagyobb, mint gondolnánk, vagy megértenénk.

Lábjegyzet: A muszlimok azt mondták, hogy el fognak pusztítani minket belülről. Így a szabadság az már nem szabadság.
A fegyveres erők szeretnék, ha ez az email bejárná az egész Egyesült Államokat és Kanadát. (Európát)
  
/Forrás:  http://canadahun.com/temak/ dzseff beírása a Fórumra 2016.08.17. /Hencsey Zsuzsa  2017.06.15-i ajánlásával. *B.Kiss-Tóth László

Korábbi bejegyzések

Portfolio.hu Online Gazdasági Újság

Híradó

HunHír.Hu