Fokozódik a döbrögista aljasság!

Telefonos és e-mailes tájékoztató kampányt indított hétfőn a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

A hvg.hu szúrta ki, hogy a Racionalista Párt a Soundcloudon közzétette a hangfelvételt, amiben hallható mit is mondanak a kampányüzenetben:
Íme a szöveg leirata:
„Jó napot kívánok, a Fidesz nevében keresem. Azért hívom, mert önnek is tudnia kell, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke megsértette a nyugdíjasokat. Azt mondta róluk, hogy szennyvíz folyik a szájukból, magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, és trágárul ordibálnak. Ez felháborító! A Jobbik szégyellheti magát! Nem először fordítanak hátat az időseknek, nem először sértegetik őket. Vona Gábor kijelentése csak a legutóbbi példa. Ne felejtsük el, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk! Köszönöm, hogy meghallgatott.”
Vona Gábor korábban többek közt azt írta ki a Facebookra a tusványosi földre rángatós incidens láttán, hogy “rendszeres esemény, hogy hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját”. Emellett azt is írta: “Minden tiszteletem a szüleink és a nagyszüleink generációjáé. Az én szüleim is nyugdíjasok”, de ezeket az idősek “az aljas orbánizmus játékszereivé váltak. Történelmi traumáikra, érzelmeikre játszik a kormányfő, azokat nem feloldva, hanem felszítva manipulálja a nyugdíjasokat.”
A 444 megkereste a Fideszt, a párt elismerte, hogy ezzel a szöveggel hívják az időseket.
(Forrás: atv)
Bal-Rad komm: A döbrögista horda támadásba lendül. Ez a védekezés legjobb formája. Márpedig ők védekeznek.


DE HONNAN TUDJÁK, HOGY A FELHÍVOTT TELEFON EGY NYUGDÍJASÉ? A Döbrögi levelekre visszaküldött válaszok alapján frissített Kubatov-Gyürk listából?
A gyalázatos döbrögista izgatás-hergelés kezd fölpörögni! Vonának kitől és miért kéne bocsánatot kérni?
ELŐ KELL SZEDNI A VIDEO ÉS FOTOANYAGOKAT A HORDA NYUGGERKOMMANDÓINAK AKCIÓIRÓL! ÉS TERÍTENI!

NYOMATÉKOSÍTANI KELL A NYUGDÍJASOKBAN, HOGY ŐKET CSAK ESZKÖZKÉNT HASZNÁLJA FEL A VAJDATÁBOR AZ ALJAS CÉLJAI VÉGHEZVITELÉHEZ!
/Forrás: http://balrad.ru/2017/08/23/fokozodik-a-dobrogista-aljassag/ 2017.08.23./*B.Kiss-Tóth László
*
Kiegészítő:
*A MI drága, jó Viktorunk….
*A kép nem a cikk részét képezi. Webhelye: www.google.hu/kepek/ *B.Kiss-Tóth László 2017.08.26.
*Vajon, ez a néni örömében sír vagy kétségbeesésében?
*A kép nem a cikk részét képezi. Webhelye: www.google.hu/kepek/ *B.Kiss-Tóth László 2017.08.26.
cid:image001.jpg@01D31EBF.A5297220
2017.08.23. - Az adatvédelmi hatóság vizsgálatot indított, miután a Fidesz hívogatni kezdte a nyugdíjasokat Vona Gábor szavaira emlékeztetve – írja a ...

*B.Kiss-Tóth László 2017.08.26.

Reklám

Korábbi bejegyzések