Tűz Sopronban: ez maradt a tűz után a Korona szállóból


A megközelítőleg kétszázötven négyzetméter alapterületű, háromszintes épület égett. A tetőzet egyes pontokon beszakadt.
Tűz Sopronban: ez maradt a tűz után a Korona szállóból - fotók
Kedden írtuk

23.00 - A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint elfojtották a lángokat a tűzoltók Sopronban

Több település tűzoltói dolgoztak a Sopronban kigyulladt, használaton kívüli hotel tüzének oltásán. A Hársfa soron álló épület az esti órákban kapott lángra. A rajok elfojtották a lángokat, jelenleg az utómunkálatokat végzik.

A megközelítőleg kétszázötven négyzetméter alapterületű, háromszintes épület jelentős részben égett. A tetőzet egyes pontokon beszakadt a tűz következtében. A munkálatokat csoportirányítás mellett végzik a tűzoltók, akik már elfojtották a lángokat. A soproni, a kapuvári, a csornai és a sárvári hivatásos egységek az utómunkálatokat végzik - eloltják a még izzó-parázsló elemeket, valamint felderítik és átvizsgálják az épületet, annak tűz által nem érintett részeit is. A lángokat hat földi és egy létraszerre erősített, magasból oltó vízsugárral fojtották el a rajok. A hivatásos tűzoltók munkáját a hegykői, a nagycenki, és a nagylózsi önkéntes tűzoltók segítik a helyszínen.

Korábban - A Hársfa soron lévő háromszintes épületnek mintegy a fele ég, a lángok kicsaptak a tetőn.

Kigyulladt egy használaton kívüli, lezárt hotel Sopronban - Korona szálló -, a Hársfa soron. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre és kezdték meg az oltási munkálatokat.


A megközelítőleg kétszázötven négyzetméter alapterületű, háromszintes épületnek mintegy a fele ég, a lángok kicsaptak az épület tetőzetén. Az oltási munkálatokat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja a helyszínen. Az oltási munkálatokat a soproni, a kapuvári, a csornai és sárvári hivatásos egységek végzik. A hegykői, a nagycenki, és a nagylózsi önkéntes tűzoltók is a tűzeset helyszínére tartanak.

Információink szerint a tűzben nem sérült meg senki.


kisalfold.hu

Reklám

Korábbi bejegyzések

Portfolio.hu Online Gazdasági Újság

Híradó

HunHír.Hu