Izraeli kutatók szerint 2050-re teljesen nemzésképtelenné válhatnak a nyugati férfiak

 

Izraeli tudósok kutatásai szerint a nyugati férfiak hímivarsejtjeinek száma pár évtized alatt a felére csökkent.
Az utóbbi negyven évben a férfiak átlagos hímivarsejtjeinek koncentrációja, mely nagy mértékben hozzájárul a sikeres megtermékenyítéshez, közel felére csökkent a nyugati világban.
A kutatásai eredmények hátterében álló okok kétséget kizárólag mindmáig tisztázatlanok. Egy azonban biztos: valami rendkívül drámai dolog megy végbe a férfiak reprodukciós képességeit illetően.
A férfiak szaporodási képességeit nagy mértékben befolyásolják a külső faktorok, hangsúlyozta dr. Hagai Levine, a jeruzsálemi Héber Egyetem oktatókórházának epidemiológusa.
A termékenységhez, a nemzőképességhez az új élet létrehozásához nyugodt, biztonságos környezetre van szükség, ami a szervezetünknek is jelez, hogy érdemes új életet hozni a világba – mondta a kutatóorvos.

Megdöbbentő adatok
Dr. Levine volt a vezetője annak a kutatócsoportnak, amely mind ez idáig a legátfogóbb munkát végezte a férfiak nemzőképessége kapcsán, még 2015-ben.
A csapat résztvevői mintegy 7500 különböző tudományos kutatást vizsgáltak át, és ebből 185 eredményeit tudták felhasználni.
Ezeket speciális kritériumok alapján elemezték.
Az összesen mintegy 43 ezer fős minta alapján kijelenthető, hogy 1971 óta a milliliterenkénti hímivarsejtkoncentráció 52 százalékkal csökkent, míg ennek az ondó mennyiségével arányosított száma közel 60 százalékkal.
Negyven évvel ezelőtt milliliterenként 99 millió hímivarsejtet regisztráltak átlagosan, ez a szám mára 47 millióra esett vissza.
A kutatócsoport azóta folytatott vizsgálatai alapján egy folyamatosan romló trendről beszélhetünk. Ha ugyanebben az ütemben folytatódna a csökkenés 2050-re teljesen nemzésképtelenné válnának a nyugati férfiak.
Ez a riasztó feltételezés azonban nem egy előrejelzés, és nincs tudományosan alátámasztva, emlékeztetett a kutató.

Se Afrikában, se Ázsiában nem tapasztaltak hasonló visszaesést

Dr. Levine kutatásai szerint se Afrikában, se Ázsiában nem tapasztaltak hasonló visszaesést, ám ez lehet a megfelelő számú mintavétel és az ezeket feldolgozó tudományos munka hiánya.
Ugyanakkor rámutatott: egy kínai és egy japán tanulmány hasonló eredményeket regisztrált a közelmúltban.
A kutatások során feltárt folyamatok az orvosokat is meglepték, akik kezdetben szkeptikusak voltak az eredményekkel kapcsolatban, de végül igazoltnak láttak az azok alapján megfogalmazott állításokat.
Levine doktor egy ébresztő jelnek tartja a a feltártakat. Úgy véli, hogy az emberiségnek sürgősen válaszokat kell adnia erre a problémára.
Elképzelhető, hogy a globális felmelegedésnek is köze lehet a spermaszám visszaeséshez, mivel a túlzott meleg bizonyítottan csökkenti a nemzőképességet.
Az olyan civilizációs változások, mint az egyre több műanyag használata, a tartósítószert tartalmazó élelmiszerek fogyasztása, vagy akár a nadrágzsebben hordott mobiltelefonok szintén kihathatnak a megtermékenyítőképességre.
Emellett komoly problémát jelent még a növényvédő-szerekkel kezelt zöldségek és gyümölcsök fogyasztása is. Izraeli kutatók a boltokban forgalmazott tehéntejet is alapos vizsgálat alá vetették a reproduktív egészségre gyakorolt hatása okán, mivel azt sejtik, hogy ez is negatívan befolyásolhatja a spermiumok számát.
A kutatás eredményeit azonban egyelőre még nem hozták nyilvánosságra.
A tudósok szerint a reproduktív egészség megőrzése érdekében a férfiaknak csökkentenie kell a hőforrásokat a nemi szervük környékén, így a zsebben tárolt mobiltelefon, és az ölben elhelyezett laptop használatát, valamint a szűk nadrág és alsónadrág viselését.
Emellett a rendszeres sportolás is jó hatással van a hímivarsejtek képződésére.

(Híradó - Haárec)
/Forrás: https://kuruc.info/r/4/179568/ 2017.11.18./*B.Kiss-Tóth László

*
vad vérnyúl figyelemkeltő beírásai a fenti cikkhez:

Mint érintett, ebbe bele kell szólnom. Európában kétfajta "vadnyúl" van. A mezei nyúl (lepus) nem képes párzani a házinyúllal, nem is teszi. Az üregi nyúl (cuniculus) pedig ugyanaz mint a házinyúl, nem külön faj: hanem ugyanaz! Naná, hogy dugnak, mér"' ne dugnának, elvégre nyulak! A vaddisznó sem eltérő faj a házi disznótól, a belső-mongóliai vadló se a lótól, a vad teve se a háziasított tevétől. Kár, hogy az őstulok kihalt, bár a fidesz sajtójában egy-kettő még cikkezget...
(Egy érdekesség: az üregi nyúl nem őshonos. Európában a mezei nyúl az őshonos. Az üregi csak az ibériai-félszigeten volt honos. A Bilbia - és a Tóra is - tévesen tartja tisztátalannak a nyulat, Mózes parancsa a nyulat nem nevesíti. Nem is teheti: akkoriban ott nyulak nem is éltek! A héber szó ami alatt nyulat értenek (ibbae) nem nyulat jelent, hanem szirti borzot. Az tisztátalan! Az nem kóser! Csakhogy a főníciaiak, akik szintén sémi nyelvűek, a főníciai nyelv nagyon hasonlított az óhéberre, mikor gyarmatosították a Földközi-tenger medencéjét, kikötöttek Ibériában, az állatot az általuk ismert szirtiborznak nevezték el, sőt, maga a terület (Ibéria) is erről kapta a nevét!
...
Aztán a rómaiak nagyon szerették a nyuszihusit, és széthordták mindenhová a nyuszkókat, és nyulaskertekben, un. lepáriumokban tartották őket, ahonnan Európa-szerte a nyulak leléptek, és így egész Európában elszaporodott az üregi nyúl, aminek a mezeiek egyébként nem örülnek, mert a kisebb termetű, de csoportosan élő üregi kiszorítja őket....
Nem meglepő a dolog, tekintettel arra, hogy Afrikában nincs minden telehugyozva fogamzásgátlóval.
Spermaszám-csökkenés ott figyelhető meg, ahol a lakosság toxikus terhelése és streszterhelése és dohányzása magas. A dohányzásnak is van termékenységcsökkentő hatása ugyanis, de az a legkönnyebben védhető: nem kellé bagózni, illetve rá se kell bagózni. Az ösztrogénbevitel már annyira nem egyszerű.
...
A táplálékkal és az ivóvízzel igen nagy mennyiségű ösztrogénszerű vegyület, illetve ösztrogénhatású vegyület kerül az emberi szervezetbe. Ezek forrása részben a hatalmas mennyiségű fogamzásgátló, melyeket a nyugati világban a nők a hatvanas évek óta szednek. A régiek - pl. a bisecurin, az infecudin - nagy mennyiségű, de gyorsan lebomló hormonokat tartalmaztak, a korszerű készítményekben az akkori mennyiség - tömegre - 2-4%-a, van, de olyanok, melyek biológiailag nem bomlanak le egykönnyen. Mikor beindították tudjukkiék az úgynevezett "szexuális forradalmat", mondom magyarul, a hagyományos európai értékrend szétzúzását és a nihilizmust, valószínűleg nem tervezték, hogy mellékállásban buzivá és terméketlenné teszik a férfiakat, ez nem várt jelenség, de gondolom, vakolóék úgy vannak vele, mint a suszter, mikor a kaptafával az inas helyett az anyóst találja el: így se rossz, maradhat.
A másik forrás a műanyagipari lágyítók és égésgátlók, melyeket pármillió tonnás tételben sikerült lerakóba juttatni, szerteszét szórni, szokták mondani, kérem "a műanyagok nem veszélyesek", a műanyag valóban nem, csak a műanyagnak jobb esetben úgy kb. a fele műanyag, a többi töltő_, vázanyag és segédanyag, ez utóbbiak többnyire állat gonosz vegyületek, van, aki simán rákkeltő, van, aki meg női hormont utánoz. Nagy sikerrel.
Európa vizeiben már a hetvenes években megfigyelték a hím halak degenerációját, spermaszám-csökkenését és a halállomány zsugorodását. Nem nagyon beszédtéma, ne riogassuk a lakosságot. Ajánlott irodalom: Litheráty Péter: Felszíni vizek szennyezettsége, műszaki kk. 1981. 
Szoktam volt mondani, hogy speciel a budapesti lakosság azt issza, amit a bécsiek kihugyoznak, mert a Dunából iszik, és a parti szűrésű csápos kutak ugyan sok mindent szépen kiszűrnek, de a 400 dalton alatti tömegű és homokon nem adszorbeálódó vegyületeket, így a legtöbb ösztrogénszerűt biztos nem. Miért satnya és homokos a budapesti fiatal? Számos és ezer oka van, biztos nem CSAK ezért, de jelentős a szerepe, hogy női hormonnal nyomják, babakora óta, spermaszám csökken, férfias megjelenés csökken, férfias tulajdonságok csökkennek, ettől lesz a nyámnyila, satnya, beszari, nyígós félbuzi, akiből hamarosan egészen buzzancs lesz. 
Igazán bájos, mikor bizonyos elmebetegek chemtrailel riogatnak más szerencsétleneket. Kb. annyi szükség van rá, mint pestisre a lepratelepen. 
A megoldás, hogy karsztvizet, jó minőségű vizet kell inni, és megfelelő minőségű élelmiszert kell enni, ami nem egyszer, a palackozott ásványvizek se tiszták. Legjobb a saját termelés. E mellett sokat kell sportolni, nem szabad plusz mérgeket fogyasztani, dohányozni, drogozni. nem árt a megfelelő gyógynövényke bevitele, a sok flavont tartalmazó feketeáfonya, feketeribizli, eper, szilva (nem desztillált formában) erdei gomba fogyasztása. A ginzeng is hatékony. Kerülendő a szűk nadrág, különösen a semmire se jó, heretúlforrosító és szétszorító, kényelmetlen farmernadrág viselése is.
...
Mellesleg megjegyzem, a kutatócsoport jelentése fenntartással kezelendő, mely alapvetése: "ha minden így folyik tovább". Ugyanis nem fog, a hormonális fogamzásgátlók koncentrációja a felszíni vizekben a kilencvenes évek elején tetőzött, azóta lassan csökken, mint ahogy a veszélyes műanyagipari segédanyagokat is (Kína kivételével) mindenhol betiltották, így valamennyire ez a dolog csökkenni fog. Nem szokott tudatosulni az emberekben, de Európában a környezetszennyezés mértéke már túljutott tetőpontján, igazán szara helyzet a hatvanas-hetvenes években volt, azóta lassú, de folyamatos a javulás, csak ugyebár a "bezzegrégen" effektus nagyon erős. 
"bezzeg régen DDT-t szórtak, ólmos, krómos festéket használtak, és felszíni atomrobbantásokat végeztek, mégse volt semmi bajunk, most van ennyi rákos" - igen, mert ezek a dolgok nem máról holnapra végeznek a delikvenssel, MOST van azért annyi beteg ember, mert 20-30 éve mérgezték őket. Szóval, azért nem lesz mindneki impotens, de ha igen , nem gond, tessék hozzám jönni, hölgyek. 
... 
Bár a fehér nők meg úgyis keresnek maguknak néger férfiakat, végül is ez a terv vakolókanáléknál, nem?