MAGYARORSZÁGNAK (IS) KÉT KORMÁNYA VAN?

Minden országnak két kormánya van. A látható és a láthatatlan. A láthatatlan az erősebb.


A mindenkori királyok, kormányok, ehhez a kormányhoz tartoznak hűséggel elsődlegesen. Csak utána tartoznak a népüknek elszámolással.
A pénzügyi akciók, mint például a devizások ügye, nincs a látható kormány hatáskörébe
A Bank és az összes pénzintézet a valódi parancsnoka a mindenkori kormánynak nevezett helytartóságnak. A pénzhatalom az igazi láthatatlan kormány.
Ezt egy olyan ember állítja, aki jártasabb a politikában, mint az összes megmondó, vagy sárdobáló. A sárdobáló igazat ír. Az a baj vele, hogy nem a valódi okozót veszi célba, hanem a helytartót.
A helytartó nem más, mint a vásári komédiás, akit lehet pénzért dobálni tojással, paradicsommal, meg kaksival. De aki adja a dobáló kezébe a vackokat, nem árulja el a dobálónak, hogy én tettem oda, azért, hogy Őt dobáld ne engem. A pénzt én teszem zsebre, de a kaksit a komédiás kapja, morzsákért.
Persze erről a nyilvánosság nincs tájékoztatva. Erről nem tudunk. Ezért fordulhatott elő, hogy a devizás azt tudta, hogy mennyit vett fel, de azt nem tudta, hogy mennyit fizet vissza. Valami csőbehúzó szöveggel, elkenték a kockázat nagyságát és szövevényét.
Ezért, nemzetközi szinten is, ez csalásnak minősül. A látható kormány, a láthatatlan kormány által sakkban van tartva, hogy a népén ne tudjon segíteni. Ezek a színfalak mögött zajló események.
Összegezve. A láthatatlan kormány elkövetett ügyleteinek a következményeit, a látható kormány nyakába varrja. Üdvözlettel: Károly.

Természetesen felmerül a kérdés: ha ez igaz, akkor mi értelme a választásoknak? És mi értelme az alkotmánynak, Alaptörvénynek?

2011. okt. 20. - Feltöltötte: Gyula Balogh
Megkérdeztük Dr Drábik Jánost a devizahitelek hátteréről. ... Dr Drábik János kettős kormányról az államadósságról és a devizahitelről. Drábik János világosan elmondja, hogy miért lett Magyarországon ilyen rendkívüli állapot (nekünk 6%-al magasabb kamattal adják a Rotschildék által vezetett Bazeli International Bank of Settlements a pénz ... 
/Forrás: https://netextra.hu/magyarorszagnak-ket-kormanya-van/ *B.Kiss-Tóth László 2018.02.11.