Ami a tudósításokból "véletlenül" kimaradt: Egymillióra bírságolta a köztévét a Nemzeti Választási Bizottság

Több, mint egymillió forintos bírságot szabott ki a Nemzeti Választási Bizottság a köztévére, amiért a Ma Reggel című műsorában nem adott megszólalási lehetőséget a Jobbiknak, hogy a róluk szóló hazugságokat cáfolják. 

A műsorban folyamatosan megy a pártpropaganda, valamint magukat elemzőnek, politológusnak nevező emberek rendszeresen terjesztik a Fidesz hazugságait a Jobbikról, ám a legerősebb ellenzéki párt ezekre nem reagálhat. 

A köztelevízió ezzel megsértette a választási eljárásról szóló törvényt, ezután kénytelenek lesznek műsorukban az igazságnak is lehetőséget biztosítani, vagyis be kell hívniuk a Jobbik képviselőit is - áll a párt sajtóosztályának közleményében. 

Frissítés: 
újabb jobbikos közlemény: Az MTI elhallgatja a köztévé pénzbírságát 

Se a Nemzeti Választási Bizottság tegnapi döntéséről, se a Jobbik mai közleményéről nem számolt be a közpénzen fenntartott Magyar Távirati Iroda. Lassan Észak-Korea is kérni fogja az orbáni receptet, hogyan lehet állami pénzből, az állampárt hazugságaival mosni a társadalom tudatát.

/Forráshely rövidítve: https://krc.inf/r/2/183783/ 2018.03.17./*B.Kiss-Tóth László

kisalfold.hu - A címoldalon

Vezető hírek

Index - 24óra

Portfolio.hu Online Gazdasági Újság

Korábbi bejegyzések

Rendkívüli hír(*!):Nyomozás indulhat Ausztriában Orbán Viktor ellen!(*?)

Néhány napja bombaként robbant a hír. Kormányválságot okozott Ausztriában egy kiszivárgott videofelvétel. Orbán osztrák szövetsége...