Nem adott elsőbbséget az olasz sofőr a 81-esen, személyi sérülés, vádemelés lett a vége - fotók a balesetről

Vádemelési javaslattal zárult egy olasz gyanúsított ügye, aki nem biztosított elsőbbséget egy Győr közeli útkereszteződésben.Nem adott elsőbbséget az olasz sofőr a 81-esen, személyi sérülés, vádemelés lett a vége - fotók a balesetről

A Győri Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 37 éves olasz férfi ellen.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2017. július 27-én 11 óra körüli időben járműszerelvényével az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán haladt, amikor Győr térségében lehajtott a sztrádáról a 81-es számú főút irányába. A főút kereszteződéshez érve – a kihelyezett elsőbbségadást szabályozó közúti jelzőtábla utasítása ellenére - behajtott az útkereszteződésbe.

Nem biztosított elsőbbséget egy balról szabályosan érkező személyautónak és összeütköztek. A gépkocsiban öten utaztak, közülük ketten súlyos, hárman pedig könnyű sérüléseket szenvedtek a baleset következtében. A rendőrök a helyszíni szemle és a nyomozás adatai alapján a 37 éves olasz sofőrt gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.
 
Nem adott elsőbbséget az olasz sofőr Győrben, vádemelés lett a vége - fotók: Police.hu

kisalfold.hu - A címoldalon

Vezető hírek

Index - 24óra

Portfolio.hu Online Gazdasági Újság

Korábbi bejegyzések

Rendkívüli hír(*!):Nyomozás indulhat Ausztriában Orbán Viktor ellen!(*?)

Néhány napja bombaként robbant a hír. Kormányválságot okozott Ausztriában egy kiszivárgott videofelvétel. Orbán osztrák szövetsége...