Vergődik a tolvajok és kommunista besúgók pártja
alkotmanymod.jpgA napokban derült ki, hogy Szabó Zsolt fideszes országgyűlési képviselőnek több millió dollár eltitkolt vagyona pihen egy külföldi offshore számlán, valamint családja közel 20 milliárdos vagyonnal rendelkezik. A milliárdos képviselő a lebukás után testőrökkel vette körül magát, nehogy a sajtó kellemetlen kérdéseket tehessen fel neki.
Szabó és a Fidesz pitiáner bosszúja nem sokáig váratott magára. A lebukás másnapján feleségem házát az igénytelen prostisrácok nevű kormánypárti szennylap munkatársai drónról fotózták le, majd úgy állították be a történetet, mintha az az én "eltitkolt" házam lenne, holott pontosan tisztában vannak azzal, hogy a feleségem tulajdona.
A Fidesz, látván, hogy szorul a hurok, úgy döntött, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez ellenem, mert a nyilatkozatomban nem szerepel a feleségem háza. A Fidesz "szakértőinek" alkalmatlanságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy nincsenek tisztában a törvényekkel, ugyanis egy vagyonnyilatkozatban az adott személy saját tulajdonainak kell szerepelnie, a hozzátartozóinak és barátainak a vagyonát nem kell feltüntetni.  
Nem mellékesen a Jobbik az egyetlen párt, amely nyilvánosságra hozta a házastársak vagyonnyilatkozatát is, így feleségemé is nyilvános, nincs benne semmi titkolnivaló. Kíváncsian várjuk, hogy a fair play jegyében Szabó Zsolt mikor hozza nyilvánosságra feleségének vagyonnyilatkozatát?

Az írni, olvasni nem tudó, funkcionális analfabéta Fidesz-frakcióval szemben feleségem, és jómagam személyiségi jogi pert indítunk.

Sneider Tamás, az Országgyűlés alelnöke 

/Forráshely rövidítve: http://hunh.inf/index.php?pid=hirek&id=113594 2018.03.28./

A szóbanforgó "vadászház", ami nem Sneider tulajdona:

(Foto: Origo)
*B.Kiss-Tóth László