Savas anyaggal teli üveget dobtak járókelők közé a Kazinczy utcában

Több ember megsérült, amikor kedden, sötétedés után a budapesti Kazinczy utcában járókelők közé dobtak egy savas anyaggal teli folyadékot. A könnyebben megsérült embereket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Budapesten égési sérüléseket szenvedtek, amikor egy emeleti ablakból folyadékkal teli üveget dobtak az utcára – közölte az Országos Mentőszolgálat munkatársa az M1 szerda délelőtti műsorában. Mint elmondta, a Kazinczy utcában ledobott üvegben az OKF szerint erősen maró, savas folyadék volt. Négy ember lábára fröccsent a folyadékból, égési sérüléseket szenvedtek, ezért az égési osztályra szállították őket.
Az esettel kapcsolatban kérdéseket tettünk fel a BRFK-nak, akik érdeklődésünkre elmondták, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint szerdán, Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcai építkezés egyik épületének tetejéről ez idáig ismeretlen okból és körülmények között leesett egy maró anyagot tartalmazó flakon, amelyből a kiömlő folyadék négy személynek könnyű sérülést okozott.
A rendőrség az eset körülményeinek tisztázása érdekében foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – a nyomozás feladata tisztázni, hogy az esettel összefüggésben személyre szóló büntetőjogi felelősség megállapítható-e.
hirado.hu

kisalfold.hu - A címoldalon

Vezető hírek

Index - 24óra

Portfolio.hu Online Gazdasági Újság

Korábbi bejegyzések

Rendkívüli hír(*!):Nyomozás indulhat Ausztriában Orbán Viktor ellen!(*?)

Néhány napja bombaként robbant a hír. Kormányválságot okozott Ausztriában egy kiszivárgott videofelvétel. Orbán osztrák szövetsége...