Jabronka Richard: Egy a tábor, egy a zászló, egy a közpénz…

Valami történt Simicskával? 
ezért nem dobta le az atombombát! 


A választások előtt mindenki arra a bizonyos Simicska-atombombára várt, amit már több alkalommal is belengettek, ám a felrobbantására sosem került sor. Helyette a választások után derült ki, hogy Simicska cége elég nagyot kaszált egy állami szerződésen.
Az állami monopólium oldalán feltüntetett adatsor szerint január 1-jén a Simicska Lajos érdekeltségében lévő Hung-Ister Zrt.-vel, s még ugyanaznap a kormány egyik kedvenc PR-ügynökségével, a korábbi fidelitasos Kuna Tibor Trinity Communications Kft.-jével is új megállapodás lépett érvénybe.
Előbbi cég esetében valamivel több, mint 2,3 milliárd forintos keretösszegű megállapodásról van szó, míg utóbbinál 5,5 milliárd forint – szintén keretösszeg – került a szerződésbe – írja a Zoom.hu.
A portál megjegyzi, hogy április elején még nyomát sem találták a megállapodásoknak – tehát a választások előtt senki nem tudhatott róluk. (Ez azért is furcsa, mert így kicsúsztak a hatvannapos határidőből is.)
2,3 milliárd forintos keretösszegért elképzelhető, hogy Simicska helyében mi sem robbantottunk volna semmilyen atombombát, függetlenül a személyes konfliktusainktól.
/Forrás: http://pestibulvar.hu/2018/05/13/val/ *B.Kiss-Tóth László

Reklám

Korábbi bejegyzések

Portfolio.hu Online Gazdasági Újság

Híradó

HunHír.Hu