Miért retteg a Hatalom?


ÉLŐLÁNCOT ALKOTTAK A PARLAMENT ELŐTT CIVIL TÜNTETŐK

cid:image001.jpg@01D3E66B.FD460530

*

MÉG A METRÓT IS LEZÁRHATJÁK A KOSSUTH TÉREN

cid:image002.jpg@01D3E66B.FD460530
*
cid:image003.jpg@01D3E66B.FD460530
*
Kapcsolódó:
AKKOR BESZÉLJÜNK A MANDÁTUMOK ÁTVÉTELÉRŐL!Akkor beszéljünk a mandátumok átvételéről! (alfahir.hu)
Sejtem, hogy emiatt sokak szemében "hazaáruló" és "kollaboráns" leszek, de nem érdekel, emellett az elmebaj mellett már nem tudok szó nélkül elmenni. Az internet népe - és igen, olvasóink egy része is - azon kattog az elmúlt hetekben, hogy vajon mennyire kompromittálja magát morálisan az az ellenzéki párt, amelyik "hajlandó beülni a Fidesz látszat-parlamentjébe". Elárulom: semennyire.


Élő rendőrsorfal lesz a kordonok helyett a Parlamentnél május 8-án!Élő rendőrsorfal lesz a kordonok helyett a Parlamentnél május 8-án! (olkt.hu)
Van rá esély, hogy nem fémkerítés, csak szalagkordon lesz rendőrsorfallal a hermetikusan lezárt Parlament körül kedden az Országgyűlés alakuló ülésekor, azt pedig nem tudja "elbontani" az ellenzék - értesült több forrásból a Zoom. Ha így lesz, nemcsak a külső oldalon álló demonstrálók nem férhetnek az egyenruhások miatt a szalaghoz, tehát nem juthatnak be a térre, de még a mentelmi joggal bíró parlamenti képviselőknek is meg lesz kötve a kezük (legalábbis jogilag): amíg ugyanis egy "magára hagyott" fémkordont felkaphatnak és arrébb tehetnek, a rendőröknek ők sem "mehetnek neki", vagyis ők sem férnének a szalagkorláthoz.
A TEK-et is bevetik a tüntetők ellen május 8-ánA TEK-et is bevetik a tüntetők ellen május 8-án (sztarklikk.hu)
A Mérce vette észre a Terrorelhárítási Központ (TEK) honlapjára az utolsó pillanatban, pénteken felkerült dokumentumot egy személy- és létesítménybiztosítási döntésről, amelynek a tanúsága szerint a testület 2018. május 8-án 00:00 órától a szükséges időre, de legkésőbb 2018. május 8-án 11:00 óráig lezárja a Kossuth teret és a környékét. Az Országgyűlés ezen a napon, jövő hét kedden tartja az alakuló ülését, az Orbán-kormány pedig érezhetően tart az ellenzéki tüntetésektől, a lezárások körül ugyanis napok óta tart a huzavona. Péntek délután a társaság a Szabadságjogokért bejelentette, hogy a bíróság hatályon kívül helyezte a rendőrségi tilalmat, így Kossuth teret körbezáró kordon köré lehet élőláncot vonni.
A TEK is körbezárja a Kossuth teret május 8-ánA TEK is körbezárja a Kossuth teret május 8-án (zoom.hu)
Május 4-én kelteztek egy dokumentumot, ami felkerült a TEK honlapjára, miszerint 2018. május 8-án 00.00 órától a szükséges ideig, de legkésőbb 2018. május 8-án 11.00 óráig gyakorlatilag körbezárják a Kossuth teret - szúrta ki a Mérce. Ráadásul nem csak a teret zárják le, hanem kb. a belváros negyedét. Azon a napon, az országgyűlés alakuló ülésének a napján, egymást fogják érni a demonstrációk a Kossuth téren, eredetileg a Parlament köré tervezett élőláncot is letiltották, de a TASZ megtámadta a bíróságon a rendőrség határozatát és mégis meg lehet tartani. Délelőtt tízkor a Civil Ellenzéki Kerekasztal is demonstrál. Így a TEK lezárása a fent említett élőláncot és a délelőtti demonstrációt fogja érinteni.
Bencsik már a hadsereget vetné be magyar állampolgárok ellenBencsik már a hadsereget vetné be magyar állampolgárok ellen (b1.blog.hu)
bencsik.jpgOrbán Viktor testi épségéért remeg Bencsik András hálatelt, kis szíve. Olyannyira, hogy akár a hadsereget is bevetné magyar állampolgárok ellen, csak baja ne essen kenyéradó gazdájának. A bérrettegés egy újabb magaslatára érkezett a propagandista békemenetelő. Áder János, e bajszos alak szavára május 8-án megalakul az új parlament. Összetétele ismerte: a választási csalásokkal tarkított voksoláson ismét megszerezte a kétharmados többséget a Fidesz, vagyis az új t. ház (a hiba szádékos) ellenzéket csak nyomokban tartalmaz majd. Ennek ellenére - vagy épp ezért - nagyon is van ok a rettegésre és rettegtetésre. Az ünnepélyes alkalom lehetőséget biztosít majd arra is, hogy Orbán Viktor immár negyedik kormányát megalakítsa.
/Kapcsolódó forrása: Nemzeti Hírháló 2018.05.07- hírlevele/