AZ ÁLLAMTITKÁR ÜGYVÉDI IRODÁJA ÁLTAL VERTEK ÁT EGY IDŐS FÉRFIT, AKINEK MOST AZ OTTHONÁT KÖVETEL

A bajóti férfinek állítása szerint hamisított ajándékozási szerződéssel szerezték meg otthonát, amelyre hiteleket vettek fel. A törlesztők a nyakába szakadtak, ezért tennék utcára. Az ajándékozási szerződés egy fideszes államtitkár ügyvédi irodájában készült.

Ismét sikeresen akadályoztak meg civilek segítségével a jobbikos képviselők egy kilakoltatást. Ezúttal Bajóton Vajda Gábornak sikerült egy időre megmenteni az otthonát, akitől állítása szerint volt felesége először egy hamis ajándékozási szerződéssel elvette ingatlanját, majd arra a férfi tudta nélkül több hitelt is igényelt, amiknek törlesztőit nem fizette.
„Azt mondta a nyomozó, hogy bűncselekmény, de mégsem az”
–meséli a férfi az N1TV riporterének. A bankot csak a behajtandó összeg érdekelte, az nem, hogy a kölcsönt bűncselekményt elkövetve vették fel. Az ügy pikantériája, hogy a szálak egészen a parlamentig vezetnek, mivel az ajándékozási szerződést, aminek következtében a férfi nyakába több, általa fel nem vett hitel törlesztőrészlete szakadt, Völner Pál fideszes államtitkár ügyvédi irodája készítette.
Nunkovics Tibor a kilakoltatásnál jelen lévő jobbikos regionális igazgató elmondta, hogy az Eszközkezelőtől érkezett hölggyel végül sikerült megegyezniük abban, hogy megvitatják az idős férfi ügyét, miután lezajlott a bírósági tárgyalás arról, hogy valóban okirathamisítás történt-e.
„Nem fogjuk engedni, hogy Gábor bácsit kilakoltassák abból az ingatlanból, amiért ő 30 évig dolgozott a bányában” 
–tette hozzá. Szintén kiállt az idős férfi mellett a Jobbik országgyűlési képviselője, Magyar Zoltán, aki szerint elfogadhatatlan, hogy egy aktív bírósági eljárás közepén a végrehajtó ki akar lakoltatni embereket az otthonukból, akiknek ráadásul nincs más hely, ahol meghúzhatnák magukat.

Ennél a kilakoltatásnál a parlamentig vezetnek a szálak./Forrás: https://alfahir.hu/2018/09/27/kilakoltatas_jobbik_n1tv /*B.Kiss-Tóth László

kisalfold.hu - A címoldalon

Vezető hírek

Index - 24óra

Portfolio.hu Online Gazdasági Újság

Korábbi bejegyzések

Rendkívüli hír(*!):Nyomozás indulhat Ausztriában Orbán Viktor ellen!(*?)

Néhány napja bombaként robbant a hír. Kormányválságot okozott Ausztriában egy kiszivárgott videofelvétel. Orbán osztrák szövetsége...