Meghűlt az anya ereiben a vér, amikor meglátta, mit kapott 4 éves lánya az óvodában


Sokkot kapott egy New York-i anya, amikor négyéves kislánya, Serenity Straker büszkén mutatta meg neki azokat a kapszulákat, amiket az óvodában kapott egy másik gyerektől. A kislány azt mondta, a kapszulákban fogak vannak, de az anyja rögtön látta, hogy valami egészen másról van szó – írja a Boston25 News.
A kis kapszulákban a világ egyik legdurvább drogja, krekk-kokain volt. Serenety anyja még jobban megrémült, amikor kislánya elmondta neki, hogy a fogacskás kapszulákat korábban a szájába is vette. A nő azonnal kórházba rohant a gyerekkel. A kislány dorgtesztje pozitív lett, de kiderült, hogy szerencsére egyet sem nyelt le a veszélyes kábítószert tartalmazó kapszulák közül.
Yvette Joseph, az óvoda vezetője azt mondta, aggodalomra semmi ok, valaki biztosan bedobta kerítésen belülre a kapszulákat, így találták meg azokat a gyerekek. A nő kijelentette, az egész óvodát átvizsgálták, így bátran állíthatják, náluk minden gyerek biztonságban.
Serenity anyja azonban nem elégedett. Azt mondja, a lánya meg is halhatott volna, ha véletlenül lenyel egy kapszulát, és azt sem érti, hogyan fordulhatott elő ilyesmi, amikor elvileg négy felnőtt vigyázott tizenöt gyerekre. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozást indított az ügyben.

kisalfold.hu - A címoldalon

Vezető hírek

Index - 24óra

Portfolio.hu Online Gazdasági Újság

Korábbi bejegyzések

Rendkívüli hír(*!):Nyomozás indulhat Ausztriában Orbán Viktor ellen!(*?)

Néhány napja bombaként robbant a hír. Kormányválságot okozott Ausztriában egy kiszivárgott videofelvétel. Orbán osztrák szövetsége...