Rig Lajos (jobbikos parlamenti képviselő) újabb facebookos blogbejegyzése a dobai Pszichiátriai Intézettel kapcsolatbanFIDESZES TANMESE!
Így hazudtok ti...
Egy kiszivárgott háttéranyag alapján röppentek fel a hírek, hogy elveszítheti funkcióit a tapolcai kórház és bezár a dobai pszichiátria.
A tisztánlátás végett írásban kérdeztem az illetékes minisztert a sajtóhírek valóságtartalmáról, melyre azt a választ kaptam a két intézmény kapcsán, hogy "NINCS SZÓ ILYENRŐL, politikai hisztériakeltés folyik!" (2.kép)
A válaszon felháborodva tömegével érkeztek az érintettektől, ott dolgozóktól a miniszter válaszával ELLENTÉTES információk, valamint magam is látogatást tettem a dobai intézményben és meggyőződtem arról, hogy már folyamatban annak kiürítése!
Egy konkrétumokat tartalmazó levelet is csatoltam a miniszternek írt újabb beadványomban, melyre érkezett válaszban (1. kép) már nem tudták milyen hazugsággal tagadni a tényeket, ellentmondva ezzel pár héttel korábbi válaszukkal.
Több kérdés merül fel bennem:
1. Első körben MIÉRT HAZUDTAK? MIÉRT TAGADTÁK az intézmény bezárását?!
3. Mi az oka annak, hogy sunnyogva, a betegek és ott dolgozók érdekeit figyelmen kívül hagyva, a dolgozóktól titoktartást követelve, a sümegi és környező lakosokat nem tájékoztatva szélnek eresztik a gyógyszeres kezelésre szoruló betegeket?
4. Egy EU-s pályázat mögé bújva, kinek kell ez a kastély is?
5. Ezek után ki hiszi el azt, hogy a tapolcai kórház nem esik újra a narancsbanda áldozatául?! 
Osszátok kérlek, minél több érintetthez eljusson!
(előzmények kommentben)

*B.Kiss-Tóth László 2020.02.11

Index - 24óra

Korábbi bejegyzések

Portfolio.hu Online Gazdasági Újság