HATALMAS IZRAELI LAKÓPARK ÉPÜL BUDAPESTEN


 
A Duna Terasz elnevezésű, budapesti  izraeli(!) lakóparkban a magyar építészeti stílusjegyektől
eléggé idegen, inkább Közel-keleti formátumú házak sorát építik (izraeli?) pénzes zsidók részére
Budapesten.
Még a Dunát is elterelik ennek érdekében, ami felháborító!
Azért kíváncsi leszek, hogy hány gój teheti be az amúgy eléggé ronda épületek luxusfelszereltségű
és luxuskivitelű lakásaiba majd a lábát.
Hacsak alávaló-kiszolgálói, szolgálói, szolgálólányi, ringyói vagy hímringyói minőségben nem...

 
    
 
     
 Fotók webhelye: www.google.hu/kepek/
 
Korlátlan a lehetőség?
Az izraeli TV reklámfilmjében izraeli ingatlancégek (és a magyarországi betelepítők?)
várják az izraeli tömegek jelentkezését
*B.Kiss-Tóth László 2013.03.08.
*
De mit ír minderről az Alfahír?

Izraelben reklámozzák a Magyarországon épített lakóparkok lakásait megvételre, a beruházások mögött pedig offshore és izraeli cégek állnak. A Főváros mintegy 4 milliárd forint közpénzt költene egy mobilgátra, ami az egyik ilyen telepet védené az árvíztől – hívta fel a figyelmet csütörtöki sajtótájékoztatóján Hegedűsné Kovács Enikő, a Jobbik országgyűlési képviseőlje.
Tipikus beruházásnak nevezte Hegedűsné Kovács Enikő az általa csütörtöki sajtótájékoztatóján bemutatott izraeli kisfilmen szereplő projektet. A reklámfilmet izraelieknek szánták, héber nyelvű feliratokkal magyarázva a beruházás részleteit. A Dunaterasz lakópark a G.B. Europa nevű cég beruházása, amely tulajdonosi köre izraeli állampolgárokból és olyan országokból jegyzett cégekből áll, melyekben tipikusan offshore tevékenységet folytatnak.
A Jobbik országgyűlési képviselője kiemelte: az ilyen lakóparkokat általában jó infrastruktúrájú, vízmelletti helyekre tervezik, méreteikből adódóan pedig önálló városegységet képesek alkotni.
A Dunaterasz első üteme már költözhető, Budapest 13. kerületének Foka-öböl menti fejlesztési program részeként épült.

dunaterasz
Izraeli cég izraelieknek - Magyarországon

4 milliárdos mobilgát az izraeli befektetőknek
Két nap múlva fog dönteni a Fővárosi Közgyűlés egy 4 milliárd forintos mobilgát telepítéséről, mondta el Hegedűsné Kovács Enikő. A közpénzt arra fogják költeni, hogy az elérhetetlen és felelősségre vonhatatlan offshore cégek által épített egyik Római-partnál lévő lakóparkot megvédjék az árvíztől – húzta alá a képviselő.
Hozzátette: az ingatlanfejlesztések kezdetekor a befektetők tudták nagy jól, hogy a hely a Duna-meder része, ami vízjárta terület. Tehát olyan kockázattal fogtak neki az építésnek, hogy tudták, a hely árvízveszélyes.
Most azért, hogy ez ne következzen be, közpénzen, az adófizetők pénzén fognak 4 milliárd forintot arra költeni, hogy a beruházást megvédjék az árvíztől. A közpénz nem erre való – szögezte le a képviselő, majd hozzátette: az ilyen beruházások kapcsán felmerül a nemzetbiztonsági kockázat gyanúja is, amit ki kell vizsgálni.
Az ilyen esetek is rávilágítanak arra, hogy tudnunk kell, a politikusok közül kik kettős állampolgárok, tudnunk kell, kik a rejtőznek a beruházások mögött –mondta-, hozzátéve, hogy az általa bemutatott esetek csak két alkalmat jelentenek a sok közül, ezekért pedig a rossz, korrupt politikai döntések sorozata a felelős – zárta szavait Kovács Enikő.
A mobilgát ellen egyébként sokan tiltakoznak, ugyanis az Budapest egyik utolsó természetközeli partszakaszát semmisítené meg. A helyiek furcsállják továbbá azt is, hogy a pénzből miért nem inkább azt a fővédvonalat erősítik meg, ami a már felépült lakóhelyeket védi.
/Forrás: www.alfahir.hu  2013.02.21/
 

Index - 24óra

Korábbi bejegyzések

Portfolio.hu Online Gazdasági Újság